Draadloze installaties (domotica)


Draadloos 1Van elektrotechnische installaties wordt tegenwoordig meer flexibiliteit, functionaliteit en comfort verwacht, zoals bijvoorbeeld het centraal in- en uitschakelen van alle verlichting in huis, of het oproepen van licht scène- met een druk op de knop. Daarbij neemt de behoefte aan meer zekerheid en veiligheid sterk toe.

 

Draadloos 2

 

Om die redenen dient de elektrotechnische installatie zich ook in die richting verder te ontwikkelen. De bestaande installaties bieden zelden deze besturingsmogelijkheden. In een enkel geval zal er wat extra buis gelegd zijn of is er nog ruimte in de bestaande buis voor uitbreiding, maar in de meeste gevallen zal er toch gehakt en gefreesd moeten worden. Dit brengt naast stof en overlast hoge renovatiekosten met zich mee. Speciaal voor deze problematiek is het JUNG FUNKMANAGEMENT ontwikkeld.

Draadloos 3

Alle componenten hiervan staan radiografisch met elkaar in verbinding en zijn onafhankelijk van bestaande leidingen. De montage is eenvoudig. Deze innovatieve techniek biedt alle mogelijkheden voor het snel en schoon installeren van een moderne installatie.

Wilt u uw bestaande of nieuwe installatie hiermee aanpassen, dan kunnen wij dit volledig voor u installeren.